FORMULA E - TURVEY RÉSZT VESZ A SZEZONZÁRÓN

b9vl8lzcuaas5rh.jpg

Az elektromos hajtású autók bajnokságának utolsó fordulója közeledik, melyet jövő héten, London utcáin rendeznek majd. A motorsport.com értesülései szerint az említett futamon a bajnoki éllovas Piquet (a szezon során nem először) új csapattársat kap, méghozzá a tavalyi Le Mans-győztes Oliver Turvey személyében.

Turvey 2014-ben a JOTA Sporttal győzelmet aratott a legrangosabb autóviadalnak számító Le Mans-i 24 órás P2-es kategóriájában, ráadásul több éve a Mclaren Forma 1-es alakulatának tesztpilótája, így semmiképp sem mondható ügyetlennek.

A fiatal brit a kínai istállónál, a NEXTEV TCR-nél (korábbi nevükön China Racingnél) kap lehetőséget, és mindenképp fontos lenne a csapat számára, hogy jól szerepeljen, hiszen míg állandó versenyzőjük, a bajnoki címért küzdő Piquet szinte garantált pontszerző az összes fordulóban, eddigi csapattársai (Ho-Pin Tung, Antonio Garcia, Charles Pic) nem igazán gyűjtögették a pontokat, amelyek viszont elengedhetetlenek lennének a csapatbajnokság második helyének megkaparintásához. 

Fotó: Twitter / Oliver Turvey

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr357552424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása