INDYCAR - SEBASTIEN BOURDAIS NYERTE A 2. DETROITI FUTAMOT

16c_2563-1.jpg

Sebastien Bourdais nyerte az esős, kaotikus második futamot Detroitban, miközben az élmenők sorra véreztek el.

A Toro Rosso Forma-1-es csapatának egykori francia pilótája, Sebastien Boudais nyerte a második futamot Detroitban, mögötte a szintén ex-Forma-1-es Takuma Sato zárt. A dobogó legalsó fokára Graham Rahal állhatott fel.

Az élmenők rendre elvéreztek: a pole-ból rajtoló Juan Pablo Montoya üzemanyaga kifogyott, emiatt csak 10. lett; a véghajrában pedig a két Ganassi-pilóta, Charlie Kimball és Scott Dixon ütköztek, akárcsak a Penske párosa, Will Power és Helio Castroneves.

A káoszfutam azonban nemcsak balesetekkel kecsegtetett, hanem szép pillanattal is: vélhetően az év egyik legjobb megmozdulása díjat Sage Karam kapná meg, miután az egyik egyenesben egyszerre három versenyzőtársát utasította maga mögé.

A futam után Montoya vezet a bajnokságban 21 ponttal előzi meg Powert és 63-mal Dixont. A bajnokság vasárnap folytatódik Texasban.

A futam összefoglaló-videója itt tekinthető meg:

Fotó: indycar.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr517510038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása