SBK - CAMIER ÉS SYKES VOLTAK A LEGJOBBAK A PÉNTEKI EDZÉSEKEN

03337_p6_action_full.jpg

A pénteki nap folyamán a három szabadedzés közül az elsőn Leon Camier, míg a másik kettőn Tom Sykes bizonyult a legjobbnak.

A Superbike Világbajnokság következő helyszínére érkezett a Donington Parkban, ahol már három szabadedzésen is túl van a mezőny.

Az első szabadedzés délelőtt 11:00-kor vette kezdetét az angol helyszínen. Épp, hogy elkezdtek körözni a pályán a pilóták, rögtön piros zászlóval kellett megszakítani az edzést Canepa műszaki hibás motorja miatt. Az újraindítást követően óvatosan bújtak elő a garázsokból a versenyzők, majd hirtelen megindult az élet a doningtoni aszfaltcsíkon. Az első helyre több pilóta is esélyes volt, végül Leon Camier az MV Augustával futotta meg a leggyorsabb kört. A második helyen Tom Sykes végzett, a harmadik Davide Giugliano lett a Ducatival.

A második szabadedzésen Leon Camier már nem tudta megismételni remek délelőtti teljesítményét és csak a hatodik helyen végzett. A szokásos négyes, Sykes, Giugliano, Davies és Rea vívtak hatalmas csatát az első pozícióért, végül Tom Sykes Kawasakival végzett az élen, csapattársa, Jonathan Rea harmadik lett. Kettőjük közé a Ducatival Davide Giugliano férközött be. Rizmayer Gábor a 21. lett, Tóth Imre pedig a 22. helyen végzett.

A harmadik szabadedzésen folytatódott a Kawasakik és Ducatik csatája. A nap végén pedig a Kawasaki lehetett a legboldogabb, hiszen a pénteki harmadik szabadedzést is Tom Sykes nyerte meg. Davide Giugliano utolsó mért körében bukott, emiatt nem tudott jobb időt motorozni Sykesnál. A harmadik helyen Jonathan Rea végzett. A magyaroknak ezúttal sem sikerült bekerülniük a SuperPoleba, Rizmayer Gábor csak a 22. lett, Tóth Imre pedig a 21. időt motorozta. Folytatás holnap 10:30-tól a negyedik szabadedzéssel.

Fotó: WorldSBK.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr327483522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása