F1 - MEGBUKOTT A FORCE INDIA VJM08-AS B-VERZIÓJA A TÖRÉSTESZTEN

nico_hulkenberg_f1_grand_prix_monaco_practice_dizxzkxigpal.jpg

A Force India VJM08-as gépének B-változatának az érkezése még tovább fog húzódni, miután elbukott nemrégiben a törésteszten.

2014-ben remek évet zárt a Force India, a konstruktőri bajnokságot a hatodik pozícióban zárta. Azonban a silverstone-i székelésű istálló számára az idei szezon szörnyen kezdődött: az új autójuk anyagi problémák, és az emiatt bekövetkező beszállítói csúszások miatt az idei versenyautó a három helyett csupán egy fél téli teszten tudott részt venni.

A gödörből nem sikerült visszamászni, a gárda állítása szerint ez a B-specifikáció jelentené az áttörést. Eredetileg a mostani hétvégén debütált volna az új modell, ám végül a Force India az Osztrák Nagydíjat tűzte ki a VJM08-B bevetését, azonban az Auto Motor und Sport szerint az újabb változat elbukott a törésteszten, ez pedig további késlekedéseket fog eredményezni. Erről beszélt az istálló mexikói pilótája, Sergio Perez, aki Silverstonera várja az új autó érkezését. A csapatvezető-helyettes Bob Fernley is körülbelül erre az időpontra jósolja a számos fejlesztéssel felfegyverzett versenygépet.

A jelenlegi autójával a Force India az idei évben 11 világbajnoki egységet szerzett, ennek nagyját a kiesésekben gazdag szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon. Jelenleg a Force India a nyolcadik a konstruktőrök versenyében, mögötte már csak a pont nélküli istállók, a McLaren és a Manor foglalnak helyet.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr107483126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása