GP3 - GHIOTTOÉ AZ IDEI ELSŐ POLE!

_l0u4114.jpg

A Trident pilótája, Luca Ghiotto bizonyult a leggyorsabbnak a GP3 barcelonai időmérőjén.

A délelőtt folyamán megrendezték a GP3 2015-ös szezonjának első időmérő edzését. Luca Ghiotto folytatta remek formáját a szabadedzés után az időmérőt is megnyerte, így Barcelonában a Trident csapat pilótája várhatja a rajtot az első rajtkockából. Mögüle az ART csapat versenyzője, Esteban Ocon rajtolhat, majd egy ardenes versenyző, Emil Bernstroff várja a harmadik helyről a piros lámpák kigyulladását. A tizedik helyről Jimmy Eriksson a Korain GP-vel rajtol majd el Catalunyaban Palou, Matheo Tuscher, Marvin Kirchhöfer, Alfonso Celis. Jr, Oscar Tunjo, Pal Varhaug mögött. Barcelonában szombat délután kezdődik meg a száguldozás az első futamon.

Fotó: gp3series.com
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr597444874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása