F1 - SPÁBAN DEBÜTÁLHAT A 2015-ÖS MANOR

1428493141.jpg

A Marussia hamvaiból feltámadó Manor F1 Team az idei szabályokra formált tavalyi autóval vágott neki a 2015-ös szezonnak, mindeközben a sereghajtó gőzerőkkel dolgozik az új versenygépen, amely akár már Belgiumban pályára léphet.

A nyári szünet utáni első hétvégén, Spában debütálhat majd a Manor 2015-ös autója. A sereghajtó csapat jelenleg is az átalakított 2014-es autójával versenyzik. Az új autójukat már 2015-ös már Ferrari-erőforrás fogja hajtani, ami miatt sokkal jobb teljesítményt várnak az istállónál, reménykedve abban, hogy versenyképesek tudnak majd lenni.

A szezon kezdetekor még úgy volt, hogy Bahreinben be tudják majd mutatni az új modellt, de ez nem így történt. Sőt Ausztráliában még pályára sem tudtak gurulni. Malajziára már összeszedték magukat és egyik autójukkal felálltak a rajtrácsra. Állandó pilótájuk Will Stevens mellé ideiglenesen a WSR-ben is versenyző Roberto Merhit szerződtették, akinek a hétvégi Spanyol Nagydíj lehet az utolsó futama.

Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr737435630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása