F1 - BRÉKING: MEGÉRKEZETT A MCLAREN ÚJ FÉNYEZÉSE!

ceuwdrkweaahx7r.jpg

Szerda kora délután a McLaren-Honda bemutatta az MP4-30-as vadonatúj festését, amit a hétvégi Spanyol Nagydíjtól kezdődően fog használni a Forma-1-ben.

A Forma-1 2015-ös előszezonnak az egyik legnagyobb témája a szurkolóknak a McLaren külleme volt, hogy a wokingi gárda hátha visszatér-e  az első Honda-érában használt fehér-piros színpároshoz, vagy az annál is régebben látott narancssárga fényezéshez.

Azonban a január végi bemutatón a McLaren 2015-ös versenygépét az elmúlt években megszokott króm színnel mutatta be egy piros csíkkal. A múlt hét folyamán szárnyra kaptak a pletykák azt illetően, hogy a nagy múlttal rendelkező gárda, ezt a spekulációt pedig a keddi nap folyamán a csapat szóvivője hivatalos hírré változtatta. Az új festést pedig ma be is mutatta a McLaren a Twitter-oldalán. A változtatással a csapat a napsütéses időjáráshoz, és az éjszakai, villanyfényes futamokhoz alkalmazkodott, ezzel megszüntetve a zavaró tükröződéseket.

Galériánk a 2015-ös McLaren-Honda vadonatúj festéséről:

Fotó: McLaren / Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr927434682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása