WTCC - TOVÁBB FOGYATKOZIK A MEZŐNY: THOMPSON NEM ÁLL RAJTHOZ VASÁRNAP

m150502_0081_v.jpg

Tovább csökken a Túraautó Világbajnokság résztvevőinek száma, ezúttal James Thompson lépett vissza orvosi javaslatra, így már csak 16 autó fog felállni a rajtrácsra a két hungaroringi összecsapáson vasárnap.

A Lada Sport Rosneft brit autóversenyzője, James Thompson kihagyja a magyarországi állomás két versenyét. A csapat közleményében az áll indoklásként, hogy a tapasztalt pilóta egy fogászati kezelés mellékhatásai miatt nem indul a holnapi futamokon, ennél több részletet nem közöltek.

Thomspon a szombati kvalifikáción ismét elvérzett már a Q1-ben, csak 14. lett a Vestával. Ez az első eset a 2012-es ladás visszatérése óta, hogy az angol kihagy egy fordulót.

A Lada-pilóta kipottyanásával már csak 16-an maradtak a mezőnyben, miután a Proteam és a Nika Racing is távol maradt a magyar futamtól.

Fotó: Origo GP Hírek

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr57424530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása