WTCC - A PROTEAM RACING KIHAGYJA A MAGYAR NAGYDÍJAT

wtcc-termas-de-rio-hondo-2015-dusan-borkovic-proteam-motorsport-honda-civic-wtcc.jpg

A Proteam Racing fennállásuk óta először fog kihagyni WTCC-futamot.

A Proteam Racing valószínűleg nem lesz ott a Hungaroringen. Az olasz istálló idén 11. szezonját futja a Túraautó bajnokságban ,most először lesz rá példa, hogy a mezőny nélkülük fog elrajtolni. Dusan Borkovic az idei szezonban igazolt a csapathoz Mehdi Bennani helyére. Azonban a szerb pilóta már Marrakeshben sem indult el a versenyen családi, valamint az autó méreteivel kapcsolatos problémái miatt. Végül úgy döntött, végleg elhagyja a csapatot, és az ETCC mezőnyében fog inkább versenyezni a magyar B3Racing színeiben, ennek következtében az istálló (Proteam) szponzorok nélkül maradt, így emiatt kénytelen lesz kihagyni a Magyar Nagydíjat.

Fotó: Motorsport.com
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkold a Facebook-oldalunkat a képre kattintva!
facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr327420736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása