WTCC - BORKOVIC ÉS A PROTEAM ÚTJAI SZÉTVÁLTAK

Dusan Borkovic rövid, hivatalos közleményben tudatta, hogy a szerb pilóta és a Proteam Racing útjai szétváltak.

Hivatalosan is kiderült, Dusan Borkovic az év hátra levő részében már nem fog versenyezni a WTCC-ben. Borkovic már a hétvégi marrakech-i futamon sem indult már, melyről korábbi cikkünkben számoltunk be. A Proteam és Borkovic között több probléma is adódott, most ezért váltak el útjaik. A legfőbb indok az volt, hogy nem tudták az autót a szerb pilóta óriási 207 centiméteres testmagasságára szabni, valamint a versenyző érzései szerint nem biztosították a kellő technikai felszereltséget. Mindenki számára hiányozni fog a szerb versenyző, akit így már a jövő héten megrendezendő Magyar Nagydíjon sem láthatunk a mezőnyben.

Fotó: Motorsport.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr847389850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása