F1 - BELGIUMBAN JÖHET CSAK AZ ÚJ MANOR

F1 Grand Prix of Bahrain - Practice

John Booth csapatfőnök elmondta, ne számítsunk az új autó bevetésére a nyári szünetig. 

A Manor éppen, hogy el tudott utazni a szezonnyitó Ausztrál nagydíjra (a csapat ellen sokáig csődeljárás zajlott), és már az is csoda, hogy Malajziában versenyezni tudtak. Egyelőre viszont csak egy, az új szabályokhoz igazított 2014-es modellt használnak, ráadásul a Ferrari tavalyi motorjaival futnak. A csapat vezetője, John Booth szerint alapból is az volt a célkitűzésük, hogy a nyári szünet végéig (augusztus vége) elkészüljenek a 2015-ös autóval, hiszen csak a tengerentúli futamok lezajlása után tudnak majd fejleszteni, ráadásul anyagilag is meg van kötve a kezük, nem kicsit. Booth az Autosport.com-nak nyilatkozva egyenesen "merésznek" nevezte azt a célkitűzést, hogy Belgiumig elkészüljenek az új autóval, de véleménye szerint ez nem lehetetlen. 

Ha a Manornak sikerülne elkészítenie új autóját augusztusig, és már a belga futamon azt használnák, akkor az idei versenyek majdnem felét már a 2015-ös géppel teljesíthetnék.  

Fotó: Zimbio.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr467378128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása