DTM - WEHRLEINÉ A HARMADIK NAP OSCHERSLEBENBEN!
DTM 2015 Oschersleben-teszt, 3. nap

A DTM harmadik Oscherlebenben rendezett előszezoni tesztnapját Pascal Wehrlein nyerte meg a Mercedesszel.

A DTM mezőnye a harmadik, egyben utolsó tesztnapját teljesítette Oscherslebenben. A mai napon mercedeses pilóta zárt az élen Pascal Wehrlein személyében, őt az első napot megnyerő bajnoki címvédő Marco Wittman követte a BMW-vel. A harmadik helyen egy másik bmw-s pilóta, Augusto Farfus végzett. A legjobb Audi-versenyző Adrian Tambay lett, de ez csak a hetedik helyre volt elég. A tizenharmadik helyen, vagyis az utolsón a Mercedesszel Daniel Juncadella végzett. A 2015-ös DTM szezon első hétvégéje május 1-3. között fog zajlani a Hockenheimringen.

A harmadik tesztnap végeredménye:
Közvetlen hivatkozás a képhez
Fotó: TouringCarTimes, Twitter
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr37374618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása