WTCC - GYÁSZOL DUSAN BORKOVIC, DE NEM HAGYJA KI MARRAKESH-T

Dusan Borkovic gyászol, mivel a 207 centiméteres szerb édesapja a napokban hunyt el. A 98-es rajtszámú Honda pilótája ennek ellenére nem hagyja ki a Marokkói Nagydíjat a jövő héten.

Borzalmas tragédia következett be Dusan Borkovic, szerb WTCC pilóta életében ,néhány nappal ezelőtt elvesztette édesapját. Jovan Borkovic hatalmas szerepet játszótt fia életében, ő volt az ifjabb Dusan legnagyobb támogatója, aki elindította autósport-karrierjét is. Jovan Borkovic maga is sikeres versenyző volt. Az 1970-es években még motorral szerzett világbajnoki címet, majd az 1990-es években kamionnal lett sikeres versenyző, ahol egészen a jugoszláv bajnoki címig sikerült eljutnia. Borkovic kijelentette, semmiképpen sem fogja kihagyni a jövő héten aktuális WTCC Nagydíjat Marrakeshben, hiszen tudja, édesapja is szeretné, ha elindulna ezen a versenyen és nem adná fel.

Fotó: FIA WTCC

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr207354342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása