F1 - RAIKKONEN IS TÁMOGATTA NASR KARRIERJÉT

GP MALESIA, 29.03.2015- Gara, Kimi Raikkonen (FIN) Ferrari SF15-T davanti a Felipe Nasr (BRA) Sauber C34

A Ferrari 2007-es világbajnoka, Kimi Raikkonen ott volt Felipe Nasr támogatói között, amikor a Nasr-család ínséges időket élt.

A Sauber brazil pilótája, Felipe Nasr elárulta, hogy pályafutása korábbi szakaszában jelentős mértékben pénzelte őt mostani versenyzőtársa, a ferraris Kimi Raikkonen. Az csupán a sors fintora, hogy élete első két Forma-1-es versenyén a Sauber-pilóta pont a Jégemberrel koccant. A 22 éves brazil mondta a Canalnak, hogy az az igazság, hogy valójában nagyon is közel áll a finnhez.

A brazil pilóta 2010-ben az F3-ban annál a Double R Racingnél versenyzett, melyet Kimi Raikkonen menedzserével, Steve Robertsonnal a jobbján alapított meg.

"Kimi azok közé tartozik, akik pénzelték az autóversenyzői pályafutásomat, amikor a családom már nem tudta állni a költségeket." - nyilatkozta a brazil.

Azóta Nasr mögé igen komoly anyagi háttérrel szponzorként beállt a Banco Do Brasil, ekkor azonban a brazilra ráragadt a fizetős versenyző "kitüntetés".
"Miért baj az, ha az autómon van szponzor? Nem ugyanaz, mintha a Red Bull szponzorál valakit és pénzeli a versenyzésedet?"

Fotó: F1GrandPrix MotoriOnline

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva! facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr547343146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása