F1 - A MERCEDES FEJLESZTÉSEKKEL FELFEGYVERKEZVE ÉRKEZIK KÍNÁBA

A Ferrari malajziai tarolását követően a Mercedes felköti az alsóneműt. A német egy rakat fejlesztéssel vág neki a kínai versenyhétvégének.

Toto Wolff, a Mercedes AMG Petronas csapatfőnöke a Maláj Nagydíj után arra jött rá, hogy a Scuderia Ferrari komoly kihívóvá lépett elő. Az osztrák vezető ugyan elismerte, hogy Vettel és a Ferrari sepangi sikere jót tett a Forma-1-nek, de eközben a Mercedest arra kötelezte, hogy ideje felébredni. Azt mondta a csapatfőnök, hogy ilyennek nem szabad előfordulnia gyakran, hiába volt mindkét W06 Hybrid a pódiumon, muszáj belemélyedni abba, hogy hol lehet fejlődni. Wolff elmondása szerint, a csapat már Melbourne óta arra számít, hogy a két istálló között az egész szezonban egy kőkemény és hosszadalmas harc lesz mindkét címért, így muszáj mindig a maximumon teljesíteni, nincs apelláta. Bizakodóan néz Toto Wolff a Kínai Nagydíj elé, mivel itt Hamilton jól szokott menni és Rosberg is itt szerezte pályafutása első győzelmét.

Paddy Lowe, a csapat technikai ügyvezetője pedig elárulta, hogy jócskán kielemezték a sepangi hétvégét, és megvizsgálták azokat a részeket, ahol fejlesztésre van szükség. A Mercedes egyik legnagyobb gyengesége a hosszú etapokon való gumikezelés volt, ráadásul ezt a brutálisan magas aszfalthőmérséklet sem javította. Azonban létfontosságú egy olyan autóval rendelkezni, amely minden helyszín és az összes körülmények között képes remek, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. A szakember arra is ráébredt, hogy a Ferrari komoly kihívóként kopogtat az ajtajukon, így gőzerővel kell dolgozni, hogy a Mercedes visszatörjön a Ferrari árnyékából. A Mercedes rengeteg aerodinamikai fejlesztéssel készül az idei harmadik versenyre, a Kínai Nagydíjra, amely a jövő héten kerül megrendezésre.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr997345318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása