F1 - MERHI ÉS DENNIS MÉG NEM ÍRNÁ LE A MCLARENT

A Manor F1 Team spanyol pilótája, Roberto Merhi és a McLaren-Honda csapatfőnöke, Ron Dennis nem írná le a gyengén kezdő McLareneket.

Fernando Alonsót egyenlőre nem szabad leírni, hogy már megint rossz csapathoz igazolt. A kétszeres világbajnok spanyol világbajnok pont a Ferrari gyenge szereplése miatt hagyta el szerződése lejárta előtt a maranellói gárdát, ehhez képest most az olasz istálló magához képest szárnyal, és Sebastian Vettel a Maláj Nagydíjat is megtudta nyerni a Ferrarival, míg a McLarennek a versenytáv teljesítése is hatalmas gondot jelent, két futam után is 0 pont áll a nevük mellett.

Noha ez mind Fernando Alonso balszerencséjét igazolja, honfitársa, Roberto Merhi megvédte. Szerinte nem szabad leírni Alonsót, meg kell várni a szezon végét, hogy valós képet kaphassunk a teljesítményéről. Ezt Ron Dennis is megerősítette, hiszen a szakember nagyon magabiztosan nyilatkozott arról, hogy a Hondával való együttműködésük sikeres lesz, és erre nem is kell olyan sokat várni, mint azt gondolnánk. Némi fejlődés már észre vehető volt az Ausztrál és Maláj Nagydíj  között is, noha egyik McLaren autó sem láthatta meg a kockás zászlót. Dennis azt mondta, a fejlődésük külső szemlélők számára nem olyan feltűnő, de a pilótáik ebben az esetben, Button és Alonso is pozítiv visszajelzéseket adtak a tapadásról, a fékekről és még sok apró technikai részletről. A csapat továbbra is optimistán és keményen dolgozik az istálló versenyképességének érdekében.

Fotó: F1 Fanatic

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr827342444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása