F1 - TESZTLEHETŐSÉGET FOG KAPNI PIERRE GASLY A TORO ROSSOTÓL

A Toro Rosso bejelentette, hogy a következő hónapban tesztelési lehetőséget fog biztosítani a Red Bull Junior programjának egy résztvevője, Pierre Gasly számára.

Pierre Gaslyt is esélyesnek tartották a kis bikák egyik ülésére, ám az idei évben végül Max Verstappenre és Carlos Sainz Jr.-ra esett a Toro Rosso választása. Az utánpótlásprogram francia tagja most újabb lépést tesz meg ahhoz, hogy hamarosan őt is a Forma-1 versenyein láthassuk rajthoz állni. A Formula-Renault 2.0-ás széria 2013-as bajnoka és a 3.5-ös géposztály tavalyi ezüstérmese a májusi Spanyol Nagydíj utáni kétnapos szezonközi teszten a Toro Rosso gépet vezetheti. A francia egyébként idén a GP2-ben fog versenyezni a DAMS-nál, Alex Lynn csapattársaként.

A Forma-1-ben idén már csak kétszer lesz lehetőség a szezon közben tesztelni, mindkét alkalommal két-két napot. Először a Spanyol Nagydíj után, május 12-én és 13-án, majd az Osztrák Nagydíjat követően Spielbergben, június 23-án és 24-én fog tesztelni a Száguldó Cirkusz mezőnye.

Fotó: Pierre Gasly

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr857328176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása