F1 - KIAKADT A MANOR

A Manor F1 Teamet egyenes felháborította a FOM elnökének, Bernie Ecclestonenak a feltételezése.

A Manor F1 Team felháborítónak tartja Bernie Ecclestone feltételezését, miszerint csak a pénz miatt tértek vissza az idei évben. Tavaly Monacóban a jogelőd Marussiával Jules Bianchi bravurós módon két pontot tudott szerezni, de az istálló az idényt nem tudta befejezni anyagi gondok miatt. A Manor F1 Team a nulláról kezdve építette újra a csapatot. A gárdának Ausztráliába sikerült elutazni, de a rajtrácsra nem tudtak felállni szoftverproblémák miatt. Malajziába szintén elutaztak, de itt már sikerült elrajtolniuk is, igaz, csak az egyik autójukkal, hiszen Will Stevens technikai gondok miatt nem tudott elrajtolni, viszont Roberto Merhi élete első Forma-1-es futamán célba tudott érni a Manorral.

Fotó: F1 Fanatic

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr87321598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása