MOTOGP - MARQUEZ NYITOTT AZ ÉLEN KATARBAN!
MotoGP 2015 Katari Nagydíj, 1. szabadedzés

Ott folytatta Marc Marquez a 2015-ös szezon nyitányán, ahol a 2014-es idény végén abbahagyta: az első helyen zárt a Repsol Honda kiválósága a MotoGP első szabadedzésén Katarban.

Megkezdődött a MotoGP 2015-ös szezonja.  A két Repsol Honda végzett az élen, a címvédő Marc Marquez  és Dani Pedrosa sorrendben. A harmadik helyen a teszteken is jól teljesítő Aleix Espargaro zárt a Suzukival. A negyedik helyre pedig Jorge Lorenzo futott be a Yamahával. Cal Crutchlow és Danilo Petrucci ért oda az 5-6. helyre az utolsó negyedórában. A TOP10-et Andrea Iannone zárta a Ducatival, Valentino Rossi mögött. Holnap a második szabadedzéssel folytatódik a MotoGP programja.

motogp_2015_katar_fp1.png

Fotó: MotoGP.com
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr217307608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása