F1 - RAFFELE MARCIELLO VEZETNI FOGJA AZ EGYIK SAUBERT MALAJZIÁBAN PÉNTEKEN

Raffaele Marciello ( Fotó:  Ehrhardt / XPB Images)

Felipe Nasrnek át kell majd adnia az autóját Sepangban a pénteki első szabadedzésen a Ferrari pártfogoltja, Raffele Marciello számára.

Az ifjú olasz versenyző még tavaly csatlakozott a Sauber F1 Teamhez, ahol az idei évben többször is lehetőséget kap a pénteki első szabadedzés folyamán a versenyhétvégéken, és az első ilyen alkalom most, Sepangban lesz esedékes. Raffele Marciello az Ausztráliában remekelő Felipe Nasr Sauberjét fogja megkapni az első 90 perces gyakorlásra. Érdekesség, hogy Nasrnek már másodjára kell kihagynia az első edzést, ugyanis Melbourneben a Giedo van der Garde és a Sauber közt folyó jogi háború köpött bele a levesébe.

Marciello a Ferrari versenyzői akadémiájának a tagja, és a szabadedzések mellett, főállásban a GP2-ben bizonyíthat az idei év folyamán, ahol már második évét kezdi meg. Az olasz nagy lépésnek tekinti azt, hogy lehetőséget kap pénteken az első szabadedzésen.

Fotó: XPB Images

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr187295827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása