F1 - VASÁRNAP KIDERÜL, OTT LEHET-E MALAJZIÁBAN ALONSO

boullier_alonso

Fernando Alonso rajta van azon, hogy visszatérhessen a Száguldó Cirkuszba - kőkeményen edz, és egy napig már szimulátorozott is.

A spanyol kétszeres világbajnok Alonso szerdán egy újabb lépéssel közelebb került a maláj futamon való részvételhez. A McLaren régi-új pilótája szerdán Wokingban járt, ahol szelfizett egyet Eric Boullierrel, és a napot a McLaren szimulátorában dolgozta végig, Alonso kvalifikációt, illetve versenyprocedúrákat gyakorolt. A spanyol ezt pedig rövid tweetben foglalta össze Twitter-oldalán: „Nagyszerű nap volt, rengeteg találkozó és szimulátoros munka.” 

Alonso február 22-én, a negyedik barcelonai tesztnap félidejét megelőzően szenvedett balesetet, melynek körülményei továbbra is tisztázatlanok. Három napig feküdt kórházban, majd ki kellett hagynia az utolsó előszezoni tesztet és a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat is.

Az elmúlt néhány napban Fernando Alonso igyekezett megnyugtatni arról mindenkit, hogy a sérülése már meggyógyult, ezt pedig közösségi oldalán pár fényképpel igazolta, melyen vagy edz, vagy biciklizik, vagy úszik. Már csak az FIA orvosi vizsgálatán kell átmennie Alonsónak, hogy zöld jelzést kaphasson a Maláj Nagydíjra. A vizsgálatra vasárnapra kerül sor.

Amennyiben ott lesz Sepangban Alonso, nem kis kihívás vár rá, ugyanis a McLaren-Honda katasztrofálisan zárta az első futamot. Jenson Button a 11., utolsó helyen ért célba, ráadásul két kört kapott a másik dimenzióban lévő Mercedestől. Kevin Magnussen még rosszabbul járt: a dán már a rajtrácsra sem tudott felállni, mivel elfüstölt a Honda-motor.

Fotó: Motorsport.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr307284667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása