MOTOGP - TEGNAP DUCATI-GYŐZELEM, MA ESŐ!
MotoGP Katari teszt, 3-4. nap

A harmadik napon újra Ducati-pilóta lett az első, míg a negyedik napon az eső mosta el a tesztet Katarban.

Megint egy ducatis végzett az élen a MotoGP harmadik tesztnapján Katarban. Ezúttal Andrea Doviziosonak sikerült megfutnia a leggyorsabb kört, mögötte a világbajnoki címvédő fiatal spanyol Marc Marquez végzett a Repsol Hondával. A harmadik helyen Dovizioso csapattársa, a szombati nap győztese, Andrea Iannone lett. Valentino Rossi még mindig nem találja magát: félidőben a 12. helyen állt, majd az edzés végére az 5. helyig küzdötte föl magát. A nap folyamán egy bukást is láttunk: Stefan Bradl esett el motorjával, de szerencsére nem lett semmi baja. A legjobb szatellit-versenyző újra Cal Crutchlow lett. aki a 7.helyen végzett. A Suzukik elvesztették szombati előnyüket: Aleix Espargaro 12. lett, csapattársa, Maverick Vinales pedig csak a 14. pozíciót tudta elfoglalni.

A MotoGP utolsó tesztnapja az időjárási körülmények miatt elmaradt. A versenybíróság úgy döntött, piros zászlóval szakítják meg a tesztet, amely gyakorlatban el sem kezdődött a szakadó eső miatt. A csapatoknak ez nagy veszteség volt, hiszen sokan a mai nap folyamán szerették volna teljesíteni a versenyszimulációt, de az időjárás közbeszólt. A csapatok hivatalos Twitter-oldalukon közölték a szomorú hírt, miszerint ma nem tudnak pályára lépni. A mezőny eredetileg a holnapi nap folyamán tesztelné a jövő évi Michelin abroncsokat, aminek megrendezése is veszélybe került.

A harmadik nap végeredménye:
screenshot_2015-03-16-19-08-39-1.png
Csáti Anna

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr737276249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása