MOTOGP - FÉLIDŐBEN A DUCATIK VEZETIK A TESZTET
MotoGP Katari teszt, 1. nap

Félidőben a Ducatik vezetik az utolsó előszezoni teszt nyitányát.

A MotoGP mezőnye utolsó szezon előtti tesztjét kezdte meg a Március 29-i szezonnyitó előtt. A nap felénél hatalmas meglepetésre a két Ducati-pilóta, Andrea Iannone és Andrea Dovizioso áll az élen. Őket a szintén meglepetésember Aleix Espargaro követi. A mezőny megvárja, míg a katari pályára sötétség borul, hiszen az első futamot is villanyfénynél fogják teljesíteni. Valentino Rossi bukott egy kisebbet, de szerencsére sértetlenül megúszta az esetet, és a hetedik helyen áll félidőnél. A világbajnoki címvédő Marc Marquez a 4. helyen van. A TOP10-et Scott Redding zárja. Magyar idő szerint 21:00-ig tart a tesztnap.

screenshot_2015-03-14-18-38-58-1.png

* Helyi idő szerint 19:30-kor.

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr817269703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása