F1 - ALONSO TAGADTA A PLETYKÁKAT

Fernando Alonso nagyon keményen készül a Maláj Nagydíjra, ezzel tagadva azon pletykákat, melyek azt rebesgették, hogy a spanyol visszavonul.

A McLaren-Honda pilótája, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso kihagyja az Ausztrál Nagydíjat, mindeközben egyre vadabb spekulációk terjednek a spanyolról. A Mirror a minap arról cikkezett, hogy Alonso nem tér vissza a Forma-1-be az egyfutamos kihagyást követően.

A pletykák igencsak merészek, mindemellett a McLaren tagadja azt, hogy súlyos egészségügyi problémák lennének Alonsóval, aki közel két hete szenvedett balesetet a barcelonai teszten.

Alonso hivatalos Twitter-oldalán számolt be arról, hogy nagyon keményen edz, naponta 30 percet úszik, ugyanennyit biciklizek és nem tölt ennél kevesebb időt a konditeremben sem. 

„Malajzia az egyik legkeményebb verseny a szezonban, de 100%-os formában leszünk!”

Alonso minden bizonnyal már Malajziában visszatér, de folytatnia kell kemény edzéstervét, mivel a maláj versenyhelyszín óriási kihívás a hatalmas hő- és páratartalom miatt.

Ausztráliában a spanyol helyére Kevin Magnussen ugrik Jenson Button csapattársaként, ám jelen állás szerint úgy tűnik, hogy a McLaren MP4-30-as gépe nem eléggé ütőképes.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr757247393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása