FORMULA E - SCOTT SPEED MIAMIBAN AZ ANDRETTINÉL FOG VERSENYEZNI!

Egy újabb korábbi Forma-1-es pilóta fog rajthoz állni Formula E-futamon. Scott Speedet igazolta le az Andretti csapata a soron következő Miami ePrix-re. Az amerikai számára nem ismeretlen az alakulat, hiszen még a szezon előtt, a tesztek folyamán már dolgoztak együtt.

Scott Speed még tavaly nyáron tesztelt az Andretti Autosport színeiben a Donington Parkban rendezett kétnapos kollektív teszten. Az első napon csak hat kört tudott megtenni az amerikai, de másnap már a negyedik helyen zárt. A 32 éves versenyző csapattársa a szintén ex-Forma-1-es Jean-Éric Vergne lesz Miamiban.

“Régen volt, hogy nyitott kasznis autóval versenyeztem, és olyan érzés, mintha az első napra készülnék az iskolában. Nagyon izgatott vagyok! Lenyűgöző ez a lehetőség az Andrettivel. Szuper menő, hogy olyan sokféle autóval versenyezhetek a csapatnál. Már alig várom, hogy Miamiban legyek, készen állok a kihívásra.” - mondta Speed.

Scott Speed 2006-ban és 2007-ben versenyzett a Forma-1-ben a Toro Rossónál, ám az utóbbi esztendőben leváltották őt év közben, hogy Sebastian Vettelt ültessék be. Ezután Speed visszament a tengerentúlra, és ott indult számos szériában.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr667244357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása