MOTOGP - MARQUEZ A HARMADIK NAPON IS AZ ÉLEN
II. Sepangi teszt, 3. nap

Marc Marquez címvédőhöz méltóan hozta a 3. napot is a hatalmas forróság ellenére.

Véget ért a MotoGP-sek számára a 2. sepangi tesztidőszak. A végeredményre olyan szempontból érdemes ránézni, hogy itt a köridők közel hasonlóak (sőt, valamelyik teszten még jobbak is voltak), mint a nagydíjakon szokott lenni. Ennek ellenére a hatalmas hőség nem segítette a pilóták dolgát, délután szinte senki nem tudott érdemben javítani a köridején. Ennek ellenére a legjobb állapotban a 3.nap délelőttjén volt a pálya, akkor születtek a leggyorsabb körök.

Marc Marquez viszonylag nagy előnnyel nyerte a tesztet, 2. Lorenzo, ám a két csapattársuk valószínűleg más programon lehetett, hogy elmaradtak ezektől az időktől. Láthattuk, szinte napról napra más helyezést értek el, szóval itt is igaz ugyanaz, mint a Forma1-ben, még ha nem is annyira hangsúlyos: ez még csak a teszt volt!

Ennek ellenére az kijelenthető, hogy érdemben megint ugyanaz a 4 pilóta lesz esélyes a bajnoki címért, ha a Ducatitól elvennék a kedvezményeket, akkor valószínűleg nem lesznek az élmenőkhöz közel. A 2 visszatérő gyártó közül egyelőre a Suzukinak megy jobban a visszatérés, ugyan többet is teszteltek, de van bennük potenciál. Az Aprilia egyelőre szenved, de a szezonkezdésig még ők is fejlődhetnek. Remélhetőleg a több gyártó jobb szezonokat is fog eredményezni.

A teszt 3.napjának hivatalos végeredménye EZEN A LINKEN nézhető meg

 

Horváth Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr117219439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása