WTCC - MICHELISZ NORBERT MARAD A ZENGŐ MOTORSPORTNÁL!

A Zengő Motorsport hivatalosan is megerősítette, hogy Michelisz Norbert marad a csapatnál.

A MOL Group, a Zengő Motorsport és Michelisz Norbert véget vetett a hosszas várakozásoknak és bejelentette, hogy marad minden régi, azaz Michelisz a Zengő Zoli vezette gárdánál marad a Túraautó Világbajnokságban a 2015-ös szezonban.

A tavalyi sikerek fényében a JAS Motorsport egy picit közelebb engedte magához Norbit, ez abból is meglátszott, hogy a magyar pilóta tesztelhetett is a holtszezon folyamán. Továbbá a Honda megerősítette, hogy immár hivatalosan is a Zengő Motorsport egy fél-gyári csapat. A Zengő Motorsport és Michelisz pozitívan leselkedik neki az évnek, a tavalyi bravúrjukat is felülmúlnak, azaz év végén szívesen zárnának a bajnoki tabellán első három helyének valamelyikén.

A JAS Motorsport pedig megtartotta pilótáit, a rutinos olasz Gabriele Tarquinit és a portugál Tiago Monteirót.

A holnapi nap folyamán lesz egy kollektív teszt Barcelonában, és március 8-án pedig a megkezdődik az idei szezon Termas de Rio Hondóban.

Fotó: Zengő Motorsport

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr867165565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása