F1 - A Mercedes a szezonnyitóig hosszabbítana Hamiltonnal

A Mercedes vezetősége az idei első versenyig meghosszabbítaná Hamiltonnal az év végén lejáró kontraktusukat.

Lewis Hamilton 2015 év végén lejáró szerződésének hosszabbítását azóta van napirendi ponton, miután tavaly nyár elején Nico Rosberg megtette ezt a Mercedesnél.

Tavaly az erről szóló tárgyalások a bajnoki küzdelemre való koncentráció miatt a szezonzáró verseny utánra lettek halasztva, ám semmi bejelentés nem érkezett meg az angol szerződéshosszabbításáról sem a szezon végeztével, sem a téli holtszezon alatt. Egy hónap múlva elrajtol a 2015-ös Forma-1-es szezon, a Mercedes eddig megállapodna a címvédő Hamiltonnal.

„Mindig előnyökkel jár, ha egy helyzet egyértelmű, a csapat és a versenyző számára is. Ez a legjobb lehetőség, azonban azt is meg kell értenünk, hogy a másik fél mit szeretne, ez időt vesz igénybe. A célunk az, hogy a szezon kezdetéig befejezzük az egyeztetéseket, de ez nem határidő, mivel ilyenekkel nem akarunk nyomást gyakorolni se rá, se magunkra. Nagyon nyíltak és őszinték vagyunk abban a jövőképet illetően, ő pedig úgyszintén. Ő egy intelligens versenyző, akinek a személyisége is fejlődött – remélhetőleg ebben nekünk is szerepünk volt –, eddig pedig a tárgyalások úgy haladnak, ahogyan vártuk” - nyilatkozta Toto Wolff a Press Associationnek.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr897158773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása