WTCC - Michelisz Norbert Valenciában fog tesztelni!

Alessandro Mariani, a JAS Motorsport csapatfőnöke megerősítette, hogy Michelisz Norbert a héten ismét tesztlehetőséghez jut, ezúttal Valenciában.

A JAS Motorsport csapatfőnöke, Alessandro Mariani számolt be a remek hírről a WTCC Blognak, miszerint Michelisz Norbert újra tesztelhet, a hét folyamán egy teljes napon keresztül gyakorolhat a Honda hivatalos tesztautójával Valenciában.

A Honda számára két pozitívum is van azt illetően, hogy Valenciában fognak tesztelni. Egyrészt, a tavalyi kollektív teszt alkalmával a japánok ekkor ébredtek rá, hogy mekkora hátrányuk van a brutális tempót diktáló Citroennel szemben. Másrészt, idén is hasonló időjárási körülmények lesznek, mint egy évvel korábban, így Hondának van viszonyítási alapja.

Ami viszont még ezeknél is fontosabb, hogy ismét ott lesz a Citroen is, így a Honda idén először fog egyszerre tesztelni a francia riválissal. Az kérdéses, hogy lesz-e nyilvános időmérés, vagy csak stopperezés, erre sajnos még Mariani sem tudott választ adni az információk szerint.

A Hondának az a célja a mostani valenciai kitérő alkalmával, hogy befejezze a hátralévő fejlesztési munkálatokat. A japán márkának ezúttal a kasztnihoz, az aero-elemekhez, a fűtőműhöz és a differenciálműhöz lesznek frissítései.

Szép lassan letelik az uborkaszezon ideje, így a fejlesztési munkálatok lassan a végéhez érkeznek. Az olasz csapatvezető elárulta, hogy a 2015-ös csomagot a következő, a barcelonai teszt végeztével fogják véglegesíteni, mivel a többi autóhoz le kell gyártani az alkatrészeket.

Michelisz Norbert a négynapos teszt folyamán egy napot fog kapni, míg a maradék három napon Gabriele Tarquini vezetheti az autót, ezúttal Tiago Monteiro számára nem jutott tesztelési lehetőség. Mariani azt is elárulta, hogy február elejéig meglesznek nevezve a gyári alakulat pilótái.

A legfrissebb jelentések szerint Norbi már Valenciában van. Remélhetőleg hamarosan egy beszámolóval is fog jelentkezni a hímesházai születésű autóversenyző hivatalos weboldalán, a michelisz.hu-n.

Kép: Twitter

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr537119257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása