F1 - Idén már nem az M1 közvetíti a Forma-1-et!

Az MTVA a mai napon közleményt adott ki, miszerint a Forma-1-es közvetítés lekerül az M1 képernyőjéről. Június végéig a Duna TV-n láthatjuk a Száguldó Cirkusz futamait, majd júliustól átkerül a vadonatúj közszolgálati sportcsatornára, az M4 Sportra.

Az MTVA sajtótájékoztatóján kiderült, hogy március 15-től átalakítja a közmédia a teljes profilját. Ez egyben azzal is jár, hogy a Forma-1 is más csatornára kerül, ráadásul kétszer is.

Az MTVA elárulta, hogy március 15-től az M1 semmilyen sporteseményt nem fog közvetíteni, így ezt az átmenetileg a "nemzeti főadó" szerepét betöltő Duna TV fogja megtenni, beleértve a Forma-1-et is. A Duna TV-t illetően a következő sorok olvashatóak a közleményben: „Az M4 Sport csatorna indulásáig a kiemelkedő hazai és nemzetközi sportesemények is ezen a csatornán lesznek láthatók. Így a labdarúgás, a kézilabda, az autós sport (sic!) és más események szerelmeseinek sem kell lemondaniuk kedvenc műsoraikról.”

Ez azt jelenti, hogy a szezon első harmadát a Duna TV-n láthatjuk, júliustól kezdve pedig az M4 Sport képernyőjén fog megjelenni a Száguldó Cirkusz. A Médiatanács döntésének révén a többi közszolgálati adóhoz hasonlóan az M4 Sport is benne lesz az alapcsomagban, azaz ingyenesen elérhető lesz az ország teljes területén.

Fotó: BBC

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr197051699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása