WTCR - MORBIDELLI SZAKÍTOTT A TEAM MULSANNE-NEL

03718006571332.jpg

A Team Mulsanne egy szűkszavú közleményben jelentette be, hogy a korábbi Forma-1-es pilóta a hétvégén esedékes szlovákiai fordulótól fogva már nem lesz a csapat része.

„A Team Mulsanne azt kommunikálja, hogy a 2018-as WTCR-szezonban a Gianni Morbidellivel kötött professzionális együttműködése a végéhez ért. Az egész csapat szeretné megköszönni az olasz pilótának a portugál fordulóig tanúsított közreműködését” – ezen rövid kommünikében jelentette be a Team Mulsanne, hogy mostantól már nem része a csapatnak Gianni Morbidelli.

Az 50 éves olasz versenyző, aki egy Forma-1-es dobogót, egy WTCC-s és hat TCR-es futamgyőzelmet tudhat magáénak többek között, az idei WTCR-idényben 13 versenyen állt rajthoz az olasz istálló színeiben, a legjobb eredményét pedig a zandvoorti hétvégén érte el egy 13. hely formájában, azaz nem tudott pontot szerezni.

Rövidesen bejelenti a csapat, hogy ki lesz Morbidelli utódja a Slovakia Ring-i versenyektől kezdve.

Fotó: Paulo Maria / DPPI (FIA WTCR Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2114105117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása