KESZTHELYI VIVIEN ÉS KISS NORBERT ÚJRA EGYÜTT A HUNGARORINGEN

audivivienkeszthelyiman.JPG

Keszthelyi Vivien két héttel azután, hogy pályafutása eddigi legnagyobb sikerét aratta GT-kategóriában, visszatér a Hungaroringre, ezúttal azonban nem versenyezni, hanem többek között korábbi csapattársának, Kiss Nobertnek szorítani a kamion Európa-bajnokság hazai hétvégéjén.

Az Audi R8 Cup-ban mindössze 17 évesen a dobogó második fokáig kapaszkodó magyar pilóta éppen egy ilyen versenyen döntötte el, hogy a benzingőzös életformát választja, igaz, a Red Bull Ringen – ahová édesapja vitte el egy kamionfutamra – az akkor még kislányt egy Suzuki Kupa betétfutam ragadta magával, s ekkor döntötte el, hogy autóversenyző lesz.

Azóta sokat változott Keszthelyi Vivien élete, s június 16-17-én már mint a magyar autósport egyik legismertebb szereplője látogat ki Mogyoródra, ahol egyrészt csapata, a VRS Sport által támogatott Car Color Motorsport istállónál vendégeskedik, valamint találkozik korábbi csapattársával, Kiss Norberttel is.

Kevesen tudják, hogy az Audi Sport Racing Academy-n csaknem három éve pallérozódó pilóta rendkívül jó barátságot ápol a korábbi Európa-bajnok kamionossal, ugyanis pályafutása elején ugyanannál az istállónál bontogatták szárnyaikat.

A hétvége folyamán több lehetősége is lesz a szurkolóknak Keszthelyi Viviennel találkozni, csapata számos bemutatóval és értékes ajándékkal, ereklyével – többek között limitált szériás aláírókártyákkal – várja a Hungaroringre látogatókat.

Fotó: Team VRS Média

Forrás: Team VRS Média

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9914043082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása