FE - TÁVOZOTT A DS VIRGIN ÉLÉRŐL ALEX TAI

20180428174730j6i0498.jpg

Meglepő bejelentés kapott szárnyra hétfőn este, miszerint azonnali hatállyal távozik a DS Virgin Racing csapatfőnöki és vezérigazgatói posztjáról Alex Tai.

Hétfőn este jelentette be a hírt a DS Virgin Racing Team, hogy Alex Tai elhagyja a csapatot, hogy a továbbiakban az egyéb üzleti tevékenységeire koncentrálhasson.

Az új csapatfőnök kilétét a következő, az ötödik szezon kezdete előtt fogják megerősíteni, amely decemberben rajtol majd el, a szaúd-arábiai Riyadh-ban. Addig is a vezérigazgatói feladatokat Sylvain Filippi, a csapat műszaki vezérigazgatója fogja ellátni, míg a mostani szezon végeztéig Tai is kapcsolatban marad az istállóval tanácsadóként.

A DS Virgin Racing csapatának nagy részét áprilisban vásárolta fel a megújuló energiával foglalkozó vállalatóriás, az Envision, amely elősegítheti a szént illetően semlegessé válás folyamatát.

Emellett nagyon úgy fest, hogy a brit csapat hamarosan szakít a Citroën sportrészlegével, a DS-szel, amely a 2018/2019-es idénytől fogva a Techeetah-val kooperálódhat, amelynek során a csapatok már az új, második generációs autókkal fognak rajthoz állni.

Fotó: LAT/Formula-E Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5014026964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása