F1 - WEHRLEIN AUTÓBA ÜLHET A HÉTEN

c6pr7wnxqaigjo-.jpg

Zöld utat kapott az orvosoktól Pascal Wehrlein, a Sauber újdonsült versenyzője: részt vehet az e heti teszteken Barcelonában.

Mint az ismeretes, Pascal Wehrlein még januárban, a Bajnokok Tornáján szenvedett el hátsérülésekkel járó balesetet, amelyek miatt az orvosai nem adtak engedélyt arra az előző hetet megelőzően, hogy részt vegyen az első barcelonai teszthéten új csapatának, a Saubernak a színeiben.

Ez idő alatt a Ferrari harmadik számú versenyzője, az olasz Antonio Giovinazzi helyettesítette a német DTM-bajnokot a C36-Ferrari volánja mögött, ráadásul még egészen meggyőző teljesítményt is nyújtott. Azonban a héten már vissza áll a világ rendje, ugyanis Wehrlein teljesítette az elkövetkezendő napokban esedékes barcelonai második tesztnaphoz szükséges egészségügyi vizsgálatokat, így megteheti első métereit a 2017-es autóval, amelynek vezetése nehezebb elődjénél az aerodinamikai szabályváltozások miatt.

Wehrlein pedig most nagy kihívás előtt áll, ugyanis kettő vagy maximum három nap áll a rendelkezésére ahhoz, hogy összeszokjon az új munkaadójával és az új autóval.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr512317783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása