F1 - BRÉKING: KVYAT MARAD 2017-BEN IS A TORO ROSSÓNÁL

daniil_kvyat_f1_grand_prix_usa_practice_g31pu4f5awwx.jpg

A legváratlanabb forgatókönyv igazolódott be Daniil Kvyat jövője kapcsán: a Toro Rosso 2017-re is megtartja az oroszt!

Pár nappal azután, hogy napvilágot látott azon pletyka, miszerint jövőre az orosz Daniil Kvyat a Force India versenyzője lehet, a Toro Rosso megerősítette a pilóta maradását.

A hírt a faenzai csapat közleményében közölte: "Üzenjük azon csapatok számára, amelyek a tehetséges pilótapárosunk körül szimatoltak, kezeket el, ők [Sainz és Kvyat - szerk.] maradnak nálunk!"

Daniil Kvyat örömmel fogadta a hírt, miszerint a Red Bull főnökei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. Mint ismert, az orosznak igencsak kemény időszaka volt, mivel számos nehézséggel kellett szembenéznie azt követően, hogy az Orosz és a Spanyol Nagydíj között visszaküldték a Red Bull-tól a Toro Rossóhoz.

"Szeretném megköszönni a támogatást és a belém vetett hitet a Red Bull-nak, Dr. Markónak, és mindenkinek a csapatnál azóta, amióta visszatértem ide az év korábbi részében." - mondta Kvyat.

"Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy a csapatnál maradhatok, amely olyan számomra, mint az otthonom. Már nagyon várom, hogy 2017-ben is együtt folytassuk a kemény munkát, magas célkitűzéseim vannak. Teljesen elszánt vagyok, 200%-on fogok teljesíteni. Keményen fogom nyomni, ahogy általában szoktam, ez egészen biztos. Fel vagyok villanyozva!"

daniil_kvyat_f1_grand_prix_usa_practice_ay3z9xjukoqx.jpg

A csapatfőnök Franz Tost a bejelentés kapcsán elárulta, hogy a jövő évi autóváltozások miatt nagyon fontos volt a csapat számára a stabilitás.

"Jövőre számos új dolog fog érkezni a Forma-1-be. Úgyhogy nagyon fontos csapatunk számára, hogy jövőre is ugyanazokkal a pilótákkal fogunk rendelkezni, amely bizonyos mértékben stabilitást nekünk - különösen a motorpartnerváltást figyelembe véve. Mindeközben ez egyfajta viszonyítási pont lesz a munkánkhoz.

Carlos pedig jövőre tölti velünk a harmadik évét, ez pedig sokat elárul arról, hogy mennyire nagyra becsüljük. Az előző versenyeken pedig egyértelművé vált, hogy Daniil visszanyerte a legjobb formáját. Mindig is azt mondtam neki, hogy a jövője az ő kezében. Ő pedig olyan teljesítményt tudott produkálni, mellyel kiérdemelte a versenyzői ülést az egyik jövő évi autónkban, az STR12-esben. Jövőre egy erős és fiatal duónk lesz, melytől azt várjuk, hogy versenyképes lesz."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6611829779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása