DTM - A BMW SEM MÓDOSÍT 2016-OS PILÓTAFELÁLLÁSÁN

dtm-spielberg-2014-bmw-motorsport-celebrates-top-four-positions-race-winner-marco-wittmann.jpg

"Bevált recepten ne változtass!" - minden bizonnyal ezt az elvet követhette a gyártók bajnokságát megnyerő BMW, amikor is bejelentette a bajor márka azt, hogy 2016-ban is ugyanazzal a nyolc versenyzővel lesz jelen a DTM-ben.

A BMW Motorsport főnöke, Jens Marquardt megerősítette pénteken, hogy 2016-ra nem fognak változtatni DTM-es pilótáikon, tehát maradni fog jövőre is Martin Tomczyk, Bruno Spengler, Marco Wittmann, Timo Glock, Maxime Martin, Antonio Félix Da Costa, Augusto Farfus és Tom Blomqvist is.

Marquardt elmondta, hogy azért tartották meg mind a nyolc pilótájukat, mivel a BMW mottója az lesz 2016-ban, hogy "Ne változtass győztes csapaton!"

Az Audi már korábban megtette a bejelentést, így már csak a Mercedes adós jövő évi felállásuk ismertetésével.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr168141764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása