WTCC - JAAP VAN LAGEN A NORDSCHLEIFÉN VISSZATÉR A LADÁVAL!

cerqwqbwiaa_1oj.jpg

Hat év után visszatér a Túraautó Világbajnokság mezőnyébe Jaap van Lagen, ráadásul a Ladával.

A holland Jaap van Lagen a Twitteren erősítette meg a hírt, miszerint a Német Nagydíjon ő fogja vezetni az egyik Lada Vestát. A 38 esztendő versenyző 2008-ban és 2009-ben versenyzett a WTCC-ben, úgyszintén a Lada csapatánál.

Van Lagen tegnap már vezette a Hungaroringen a sárga Ladát, mellyel nem is ment rosszul, csak 0,7 másodperccel maradt el a nap leggyorsabb köridejétől, melyet Rob Huff futott. A holland utoljára 6-7 éve vezetett WTCC-s autót, akkor egy 110-essel és egy Priorával szállt harcba a pozíciókért, ám a pontszerzés egyik modellel sem jött össze.

Ráadásul a 38 éves holland a hétvégén alaposan ki fogja használni azt, hogy a Zöld Pokolban lesz, mivel a WTCC-t követően a Nürburgring 24 óráson is indulni fog.

Fotó: Jaap van Lagen / Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr357435656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása