DTM - Lucas Auer is a Mercedesnél kötött ki!

Az osztrák Lucas Auer a Mercedes DTM-es csapatának új versenyzője lett. A fiatal osztrák az F3-ból került a túraautók világába.

A 20 éves tehetség tavaly még a Formula-3-ban versenyzett olyan pilótákkal, mint Max Verstappen vagy Esteban Ocon. A bajnokságot a  negyedik helyen zárta. Tehetségét volt kitől örökölnie, hiszen az ex-Forma-1-es pilóta Gerhard Berger unokaöccse. Idén viszont már formulaautó helyett túraautóban fogja róni a köröket. A Mercedes csapat eddig a 2015-ös szezonra három pilótáját jelentette be. A szintén újonc Maximilian Götzöt, Gary Paffettet és most már Lucas Auert is. Velük biztos, hogy találkozni fogunk a mezőnyben.

Fotó: Motorsport.com

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr117122113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása