Felfüggesztette alkalmazottját a Formula–E bajnokcsapata

Közleményt adott ki a DS Techeetah: egyik alkalmazottja privát közösségi oldalán olyan bejegyzést tett közzé, mely ütközik a csapat elveivel.

1-_als9617.jpg

A Formula–E regnáló csapatbajnoka, a DS Techeetah szombat késő délután közleményben tudatta, hogy további lépéseket kellett megtennie egyik alkalmazottjával szemben, miután az privát közösségi profilján olyan tartalmat publikált, amely sérti a csapat elfogadó szemléletmódját.

Egyelőre csak annyit tudni, hogy az illetőt felfüggesztették, a Motorsport.com további információk végett már kapcsolatba lépett a DS Techeetah-val.

„A DS Techeetah Formula–E-csapata egy olyan szervezet, amely elkötelezett az esélyegyenlőség és az etnikai sokszínűség iránt.

A vállalat munkaállománya összesen tíz különböző nemzetet képvisel. A csapatnak kínai tulajdonosai vannak, és ausztrál csapatfőnök irányítja, míg versenyzői Portugáliából és Franciaországból származnak. Emellett az idei szezonban a csapat tizenkét különböző országban versenyez a Közép-Kelet, Ázsia, Európa, valamint Amerika különböző pontjain.

Tekintettel a nemzetközi külsőre, valamint a csapat tehetségeken, szoros együttműködésen, kultúrák és nemzetek közötti tiszteleten alapuló sikerességére, a vállalat zéró toleranciát képvisel bármiféle gyűlölet, vakbuzgóság vagy rasszizmus kifejezésével szemben. Egy privát közösségi médiás felhasználói profilról nemrégiben posztolt tartalom alapjaiban ellentmond ezeknek a nézeteknek, ezért az érintett személyt felfüggesztették a versenycsapatból” – olvasható a csapat által közzétett kommünikében.

DS Techeetah Formula E Team

Happy ! This day highlights the plight of c... heetah. The world's fastest land mammal is racing towards extinction with only 7,100 estimated to be left in the wild - action needs to be taken before their numbers decline any further.

Fotó: Alastair Staley / LAT Images (FIA Formula E Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1615394016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2020.01.05. 09:58:00

Azért érdekelt volna a lényeg, vagyis hogy mi volt az amivel nem értettek egyet...

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása