WTCR - MEGBÜNTETTÉK AZ EGYIK AUDIST, MÓDOSULT A PONTSZERZŐK NÉVSORA

07c296cb9c5a30ecde248f37e934c396.jpg

Utólagos időbüntetéssel sújtották Frédéric Vervisch-t: a belga így veszített néhány pontot.

Habár Tom Coronel és Mehdi Bennani első körös koccanását is vizsgálták a helyszínen tartózkodó TouringCarTimes információi szerint, úgy tűnik, csak Frédéric Vervisch részesült utólagos elmarasztalásban.

A Comtoyou Racing audis pilótája ugyanis kiugrott a rajtnál, ami miatt 10 másodpercet írtak hozzá a nevéhez, amivel a 13.-ről a 17. helyre esett vissza, elbukva a 24. helyről rajtolva összegyűjtött három pontját.

Az új szabályok értelmében már az első 15 helyezett kap pontokat a versenyeken, így Augusto Farfus (BRC-Hyundai) és Gordon Shedden (Leopard-Audi) is előrelépett egy-egy pozíciót, Mikel Azcona – akit a Michelisz Norbival való koccanásáért 5 másodperces büntetéssel sújtottak – pedig visszatért a pontszerzők közé.

Fotó: Florent Gooden / DPPI (FIA WTCR Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6214746079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása