TCR EU - ÜTŐS VIDEÓVAL KÉSZÜL A SZEZON FOLYTATÁSÁRA NAGY DÁNIEL

2018-2018_hungaroring_qualifying---2018_tcr_europe_hungaroring_999_daniel_nagy_90.jpg

A versenyző jövőjének részleteire egyelőre még nem derült fény, azonban a hosszú várakozást egy igencsak kellemes hangulatú videó közlésével tette jobbá.

Néhány hét hátra van még az autóversenyszezon kezdetéig – a túraautó-világkupa április első, a TCR Európa-kupa pedig április utolsó hétvégéjén rajtol el –, Nagy Dániel azonban már gőzerővel dolgozik az alapozó edzéseken, rajongóinak pedig egy brutális hangulatvideóval könnyíti meg a várakozást a startig.

Dani Nagy test with M1RA, Hungaroring 2018

Driver: Daniel Nagy Car: Hyundai I30n TCR Circuit: Hungaroring Team: M1RA Date: 05.10.2018

“Az egyik együttműködő partnerünk, az MPA System készítette a videót, még tavaly kora ősszel a Hungaroringen. Igaz, hogy csak egy edzésen vettük fel a képeket, de így is sokat visszaad abból az életérzésből, amiket egy autósport rajongó számára a versenyhétvégék jelentenek, és megmutatja, hogy milyen komoly munka folyik egy teszten”

– mondta Nagy Dániel.

A M1RA-val tavaly a TCR Európa-kupában összetettben ötödik helyezett, a WTCR hungaroringi hétvégéjén szabadkártyásként második helyet megszerző fiatal versenyző a jövőjével kapcsolatban egyelőre nem árult el konkrétumokat.

“Hamarosan kiderül, hogy melyik sorozatban és melyik csapatnál folytatom. Annyit viszont elmondhatok, hogy idén is versenyezni fogok, és már nem kell sokat várni a bejelentésre.”

Ami viszont már biztos, hogy Nagy Dani honlapja megújult, a www.daninagy.com-on ezentúl a friss hírek mellett kisebb és nagyobb kulisszatitkokról is olvashatnak a szurkolók.

Fotó: TCR Europe Media

Forrás: Nagy Dani Média

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1014685078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása