F1 - ÚJ LÁBBELI JÖN A FORMA-1-BEN?!

2017_bahrain_gp_race_day_183.jpg

Új trend törhet be a Forma-1-be Sebastian Vettel révén: német sajtóinformációk szerint a Ferrari bajnoki éllovasa a hétvégi Orosz Nagydíjon egy olyan lábbelit használhat, amely egyszerre cipő és zokni.

Forradalmi újítás láthatunk rövidesen a Forma-1-ben: a Puma kifejlesztett egy lábbelit, amely egyszerre zokni és cipő, fűző nélküli, a tömege meg mindössze 135 gramm! Ráadásul az információk szerint már a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) homologizálta is, így bármikor bevethető.

A német Auto Bild értesülései szerint erre pedig már az aktuális hétvégén esedékes Orosz Nagydíjon sor kerülhet, ugyanis a Ferrarival a pontversenyt vezető Sebastian Vettel minden bizonnyal fel fogja húzni a versenyzőzoknit, amelynek kifejlesztése során a Puma nem a maximalizmusra, hanem a minimalizmusra törekedett.

Több szempontból is előnyös ez a fejlesztés, ugyanis biztosítja, hogy a fékpedálról gázpedálra való váltás a legrövidebb idő alatt kivitelezhető, amellett, hogy könnyebb elődjénél.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8212457091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása