F1 - ELTÖRÖLTÉK A MÁSODIK SZABADEDZÉST
Forma-1 2017: Kínai Nagydíj, 2. szabadedzés

c8yu6lzuaaadgcj.jpg

Nem javultak az időjárási körülmények, emiatt nem rendezték meg a második szabadedzést. 

A csonkára sikeredett első szabadedzés után a csapatoknak a második pénteki gyakorláson sem volt szerencséjük Kínában. Ugyanis újra felmerült az a probléma, amely miatt a csapatok az első tréning folyamán csak alig tudtak a pályán tartózkodni: a szmog, a köd és az egyéb időjárási körülmények a mentőhelikopter nem tudott volna landolni a pályától 38 kilométerre található kórház tetején.

Emiatt végül eltörölték a második tréninget, ezáltal a csapatok újabb értékes percektől estek el, mivel a szervezők ragaszkodtak a helyi idő szerinti 15:30-as befejezési időponthoz.

Így az alakulatok számára mozgalmasnak ígérkezik a szombat délelőtt, persze, ha jobbak lesznek az időjárási körülmények és a látási viszonyok.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4612407233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása