F1 - IDÉN SEM INDUL LE MANS-BAN HÜLKENBERG

nico_hulkenberg_renault_sport_formula_one_du9gnevo4kcx.jpg

2016 után Nico Hülkenberg 2017-ben sem fog részt venni az Endurance Világbajnokság (WEC) legendás, Le Mans-i 24 órás versenyén, amelyet 2015-ben megnyert a Porsche 919 Hybriddel, ugyanis teljes mértékben elkötelezett új csapata, a Renault Sport Formula One Team iránt.

Nico Hülkenberg 2015-ben állt rajthoz először a WEC Le Mans-i 24 órás versenyén a Porsche harmadik számú gépében, és meg is nyerte azt Earl Bamberrel és Nick Tandy-vel karöltve. Utóbbi kettő versenyző pedig idén már főállásban fog versenyezni a csapatnál.

Mindeközben a GP2 2009-es bajnokának még arra sem volt lehetősége, hogy tavaly visszatérjen a franciaországi helyszínre megvédeni a címét, ugyanis az esemény átfedésben volt a Forma-1 történetének első azerbajdzsáni versenyével. A kérdés pedig idén is felmerült, hogy visszatér-e Le Mans-ba Hülkenberg. A válasz pedig magától a német versenyzőtől érkezett: "Nem."

A rövid válasz után pedig annak kapcsán tisztázta a dolgokat, hogy nem Pascal Wehrlein januári RoC-balesete miatt született meg ez a döntés, hanem amiatt, mert abszolút elkötelezett jelenlegi csapata, a Renault iránt, hiszen most már egy gyári manufaktúráról van szó, ellentétben azokkal az időkkel, amikor még a Force India alakulatát erősítette.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3912280857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása