F1 - LOWE TÁVOZHAT A MERCEDESTŐL?

paddy_lowe_f1_grand_prix_russia_practice_6hdvebjhw9bx.jpg

Úgy hírlik, a Mercedes Nico Rosberg után egy újabb kulcsembert elveszíthet, mégpedig a technikai igazgató, Paddy Lowe személyében.

Pár napja, amikor Nico Rosberg bejelentette a visszavonulását, igencsak nehéz szituációba csöppent bele a Mercedes, hiszen az még hagyján, hogy utódot kell találni a frissen megkoronázott világbajnok helyére, csak hogy így december környékén már jóval kevesebb versenyzőből lehet válogatni. A hírek szerint Wehrlein lehet a befutó a német pilóta helyére.

Viszont most úgy néz ki, hogy egy újabb problémát kell majd megoldania a Mercedesnek, ugyanis elveszíthetik technikai igazgatójukat, Paddy Lowe-ot, ugyanis a motorsport.com úgy tudja, hogy a konstruktőri világbajnok jóval alacsonyabb összeget ajánlott a szakembernek ahhoz viszonyítva, amit más istállónál kereshetne.

A szakportál arról számolt be, hogy Lowe a Ferrarihoz nagy-britanniai központ hiányában semmiképpen sem menne. Addig a McLaren már korábban kijelentette, hogy nem érdeklődnek a szakember iránt, a Renault éppen újrastrukturálja a csapatát, úgyhogy a leglogikusabb döntés az lenne, ha visszatérne a Williamshez, ahol elkezdődött a Forma-1-es pályafutása.

Amennyiben pedig valósággá válik Paddy Lowe távozása, akkor a Ferrarit a tavalyi év első felében elhagyó James Allisont tudná leigazolni a Mercedes a nagyobb nevű szakemberek közül, igaz, őt is csak tavasztól.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8312038009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása