F1 - IMOLA VISSZAVONTA A MONZÁVAL SZEMBENI JOGI INTÉZKEDÉSÉT

f1-fansite_com_2006_hd_wallpaper_f1_gp_san_marino_07.jpg

San Marinóban úgy döntöttek, hogy mégsem pereskednek Monzával, amiért az utóbbi helyszín kormánytámogatásból rendezik meg a Forma-1-es Olasz Nagydíjat.

A jogi kálvária akkor vette kezdetét a két olaszországi pálya között, amikor szeptemberben bejelentésre került, hogy a monzai szervezők bejelentették, hogy 3 éves szerződéshosszabbításban állapodtak meg a Forma-1 tulajdonosaival, ezzel 2019-ig bebiztosítva az Olasz Nagydíj jövőjét.

Imola pedig ezt követően döntött úgy, hogy pert indít Monza ellen az Olasz Nagydíjért, mert nem érezték igazságosnak azt, hogy az Olasz Autóklub az anyagi gondokkal küszködő Monzát támogatta, és nem Imolát.

A meghallgatás időpontja október 26-ára volt kitűzve, ám utólag kiderült, hogy erre az eseményre nem került sor, ugyanis Imola visszavonta a jogi kezdeményezést.

Ennek köszönhetően pedig a Forma-1 Menedzsment és az Autodromo Nazionale Monza között a következő hetekben szignójukkal véglegesíthetik a kontraktust - erre pedig eddig nem volt lehetőség a jogi intézkedés miatt.

"Bízunk abban, hogy még azt megelőzően sikerül véglegesíteni a dolgokat, hogy december elején nyilvánosságra kerül a végleges 2017-es versenynaptár." - mondta az Autosport-nak egy monzai forrás.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr311945889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása