WTCC - MICHELISZ ÚJRA VERSENYEZNI FOG A TCR BENELUXBAN!

img_2815_1_23.JPG

A magyarok nagy WTCC-kedvence, Michelisz Norbert újra vendégeskedni fog a TCR Benelux Államokbeli sorozatában. A jövő hétvégén esedékes asseni fordulón fog részt venni.

Michelisz Norbi még idén júliusban debütált a TCR Benelux névre hallgató szériában Zandvoortban, ahol az első futamot meg is tudta nyerni a magyar.

A Honda gyári WTCC-csapatának versenyzője újból a pontversenyt vezető belga Stéphane Lémeret csapattársa lesz, átvéve a svájci Kris Richard helyét, aki az előző, colmarbergi víkenden állt rajthoz.

Norbi a WTCC-ben jelenleg a pontverseny 4. helyét foglalja el, amikor már csak egy, a szezonzáró katari versenyhétvége van hátra.

Fotó: Landek Norbert 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3511795779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása