WEC - AZ AUDIK KIBÉRELTÉK AZ ELSŐ SORT AUSTINBAN

14364745_10157506520260192_6765004421008371489_n.jpg

A Fässler - Lotterer - Tréluyer trió vezette #7-es Audi szerezte meg a pole-t a COTA-n.

Azok után, hogy a szabadedzéseket a Jarvis - Di Grassi - Duval alkotta, #8-as rajtszámú Audi-egység uralta, az időmérő edzésen Marcel Fässler, André Lotterer és Benoit Tréluyer bizonyultak a jobbnak a #7-es számot viselő Audi R18-asban, megelőzve a #8-as autót. Igaz, a különbség nem volt nagy a két Audi között, csupán 141 ezred.

A második és a harmadik sorban pedig az Audi és a Toyota autói festettek sormintát. A harmadik helyen a Porsche címvédő triója zárt Mark Webberékkel, megelőzve a Sarrazin - Kobayashi - Conway trió által irányított #6-os Toyotát. A pontversenyt vezető #2-es Porsche csak az ötödik lett, az #5-ös Toyota előtt.

A nem hibridhajtású LMP1-es autók küzdelmét a Rebellion nyerte meg, legyőzve a ByKolles Racing gépét.

Az LMP2-es kategóriában a tabella éllovas egysége, a #36-os Signatech Alpine szerezte meg az első rajtkockát, megelőzve a #44-es Manort és a #43-as rajtszámú RGR Sport by Morand Ligier-t. A GTE Pro géposztályban a #95-ös Aston Martin volt a leggyorsabb, míg a GTE Am-ban a #98-as Aston Martin diadalmaskodott.

Az austini hatórás futam magyar idő szerint éjfélkor fog elrajtolni.

Az időmérő végeredménye:

cats1.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9411716161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása