F1 - A SAUBER MEGMENEKÜLT A CSŐDTŐL, MOST JÖHETNEK A FEJLESZTÉSEK

Most, hogy a Sauber csapat jövője biztosítva van, elkezdhetik érdemben is fejleszteni az autót, hiszen az eszközök adottak és most már pénz is van. Pontokra van szükség.

A svájci alakulat már tavaly is elég sokat szenvedett, viszont idén gyakorlatilag a csőd szélére jutottak és ez a teljesítményen is nagyon meglátszik, ugyanis rajtuk kívül már az összes csapat szerzett legalább egy pontot a bajnoki kiírásban.

Most fellélegezhetnek a csapattagok és mi is, hiszen a csapat megmenekült. Erről természetesen mi is írtunk a napokban.

Most hogy van miből fejleszteni, a csapat elkezdte kifejleszteni azokat a fejlesztéseket, amik már régóta terítéken voltak, viszont nem volt pénz a kifejlesztésére.

A csapat versenyzője, Felipe Nasr megerősítette, hogy már a Magyar Nagydíjra hoztak 1-2 fejlesztést.

Természetesen senki ne feltételezze azt, hogy a csapat most hirtelen minden futamra új fejlesztést fog hozni. Ez az új tulajdonos főként a 2017-es szabályváltozásokra nézve pozitív, hiszen a csapat elkezdhet teljes mértékben 2017-re állni és szerencsére pénz is van hozzá.

A csapat most még elkészíti azokat a fejlesztéseket az idei évre, amiket alapból is bevetettek volna, csak nem tudtak pénz szűke miatt. Most ezek felkerülnek az autókra a közeljövőben és remélik, hogy néhány pontot szerezhetnek. Egy kis szerencsével akár a Renault-t is elkaphatják, két helyezés pedig a konstruktőri bajnokságban rengeteget jelent az év végi pénzkiosztásban.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy a Sauber mire jut így, hogy nem fenyegeti semmilyen veszély a 2017-es indulásukat.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr478907606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása