F1 - A HONDA MÁR SILVERSTONE-BAN BEVETI ÚJ ERŐFORRÁSÁT?

f1_grand_prix_of_austria_bgobuylob_nl.jpg

A japánok új belső égésű motort terveznek bevetni a hétvégi Brit nagydíjon. Azt, hogy valóban bevetik-e még a hétvégén, egyelőre kérdéses, és jelenleg az sem tisztázott, hogy használnak-e fel hozzá (és ha igen, mennyi) zsetont.

A McLaren-Honda múlt vasárnap Ausztriában az eddigi legjobb teljesítményüket mutatta, Jenson Button ugyanis a 3. helyről indulhatott, és a 6.-on célba is ért, tehát végig a mezőny első felében harcolhatott. A hírek szerint azonban Silverstone-ban akár még ennél is jobban szerepelhet majd a wokingi gárda, ugyanis a Honda sportigazgatója, Yusuke Hasegawa elhintette, akár már ezen a héten jöhetnek fejlesztések, főleg a belső égésű motort illetően.

A Honda már többször említette a szezon során, hogy a megfelelő pillanatra várnak zsetonjaik felhasználásával, de addig is amíg lehetséges, azok bevetése nélkül is ott fejlesztgetik erőforrásukat, ahol csak tudják. Hasegawa elmondása szerint a Montreal-ban bevetett újításokhoz még optimalizálni kellett a beállításokat, de most, hogy ez megtörtént (ezt a spielbergi javuló teljesítményük jelzi), készen állnak egy következő újítás élesben történő bevetésére. 

"Amint készen állnak az új fejlesztések, azonnal be fogjuk vetni őket. Akár már Silverstone-ban, de erről egyelőre még nincs információm, lehet, hogy csak az azt követő versenyhétvégén próbáljuk csak ki. Ha őszinte akarok lenni, minden versenyen újabb és újabb fejlesztéseket szeretnék!" - fogalmazott a japán szakember a Motorsport.com-nak.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr658868644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása